lumea ca teatru

meniu lecturameniu cultura

meniu dans

meniu sport

CORINA CLUB - educatie, divertisment, recreere pentru copii

Invatarea si dezvoltarea personala nu se opreste la portile scolii.Activitatile artistice impreuna cu cele educative construiesc noile generatii in spiritul bunului gust si al pasiunii pentru frumos . Copilul ambitios, care parcurge prin activitati educative etapele vietii lui, este pregatit sa munceasca si sa lupte pentru fiecare dorinta a sa .

Este obligatia noastra ca parinti sau profesori sa descoperim si sa modelam caracterul copilului nostru.

Activitățile opționale se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani, atat celor care frecventeaza diferite programe din After School cat si celor care nu sunt inscrisi la Corina Club After School.

In mod curent, CLUBUL are organizate urmatoarele ACTIVITATI OPTIONALE:LIMBI STRAINE


Învățarea unei limbi străine de la o vârstă timpurie are beneficii clare pentru copilul dumneavoastră și este investiție obligatorie în viitorul lui.

- Engleză şi Germană şedinţe de grup
Preţ abonament: 160 lei, 4 şedinţe/lună

- Engleză şi Germană şedinţe individuale
Preţ abonament: 280 lei, 4 şedinţe/lunăINFORMATICA
(programare creativa)


Copilul tau adora sa isi petreaca timpul jucandu-se pe calculator, insa tu ti-ai dori sa faca ceva constructiv? Cursul de Programare Creativa iti ofera solutia ideala care imbina utilul cu placutul !
Cursul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Acesta pune accent pe invatarea unui limbaj de programare introductiv, care permite copiilor crearea propriilor povesti interactive si jocuri.

Prin intermediul platformei scratch.mit.edu, copiii alatura blocuri grafice pentru a face personajele sa se miste, sa sara, sa cante si sa danseze. Copiii pot modifica personajele in editorul de desene, pot adauga propriile voci si sunete, pot chiar insera fotografii, ulterior folosind blocuri (comenzi) de programare pentru a le aduce la viata.

In cadrul fiecarei sedinte, copiii vor invata sa creeze, de la zero, un nou joc. In urma acestui curs, ei vor asimila cunostinte legate de platforma Scratch, de utilizarea acesteia si totodata introducerea catre limbaje de programare clasice. De asemenea isi vor forma si dezvolta gandirea logica si aplicarea acesteia in crearea de programe si de jocuri.
Preţ abonament: 220 lei, 4 şedinţe/lunăLUMEA CA TEATRU
(improvizatie, dezvoltare personala, dramatizari)

Initierea copiilor in procesul de creatie teatrala le ofera posibilitatea de a-si manifesta creativitatea, personalitatea, preferintele, exprimarea libera, pregatindu-i sa-si formeze obisnuinta de a lua atitudine fata de ceea ce se intampla in jurul lor.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani..
Preţ abonament: 160 lei, 4 şedinţe/lunăLECTURA SI CUNOASTERE

Lectura este fara indoiala activitatea de care copiii nostri se indeparteaza din ce in ce mai mult.Scopul nostru este de a-i apropia de carti ca de o lume incarcata de experiente cunoscute lor, de a le prezenta personaje interesante cu care sa se identifice.De asemenea, deprinderile corecte de citire pot fi formate avand ca texte suport si alte tipuri de mesaje: retete, glume, benzi desenate, reviste pentru copii, subtitrari ale unor filme sau desene animate, reclame etc.Copiii sunt incantati atunci cand lectura este imbracata in tinute diferite ora de ora.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani.
Preţ abonament: 160 lei 4 şedinţe/lună
EDUCATIE PLASTICA
(pictura, grafica, modelaj)


Culoarea si coala de hartie in mana unui copil sunt universul in care totul este posibil. Cele mai deosebit emotii, cele mai indraznete ganduri, cele mai inedite fantezii le admiram cu bucurie si uimire in desenele copiilor.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre  5 si 14 ani.
Preţ abonament: 160 lei 4 şedinţe/lună  DEZVOLTARE PERSONALA SI CULTURA GENERALA


Cum sa comunicam mai bine cu ceilalti, cum sa folosim tehnologia, cum sa relationam cu persoane din culturi diferite, cum sa organizam timpul de lucru, cum sa colaboram in cadrul unei echipe, ce trebuie sa stim despre bunele maniere sunt numai cateva dintre intrebarile la care ne propunem sa raspundem impreuna cu cei mici.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre  5 si 14 ani.
Preţ abonament:
160 lei, 4 şedinţe/lunăCURSURI DE DANS ZUMBA PENTRU COPII


Copiii vor invata cu placere pasii de dans clasic si modern si vor beneficia de miscare fizica dozata specific varstei.
Aerobic este un program interactiv pentru copii, ce are la baza miscari de gimnastica aerobica, la care pot participa copiii cu varsta cuprinsa intre  3 ani si 14 ani si reprezinta cel mai placut mod de a face gimnastica si de a adopta un stil de viata sanatos si activ pentru copii.
Preţ abonament:
160 lei, 4 şedinţe/lunăACTIVITATI SPORTIVE

Fotbal, tenis, atletism, inot

Toate activitatilei optionale se realizeaza cu personal de specialitate cu experienta in lucrul cu copiii si cu capacitate de adaptare a activitatilor la nivele diferite de varsta.