lumea ca teatru

meniu lecturameniu cultura

meniu dans

meniu sport

CORINA CLUB - educatie, divertisment, recreere pentru copii

Invatarea si dezvoltarea personala nu se opreste la portile scolii.Activitatile artistice impreuna cu cele educative construiesc noile generatii in spiritul bunului gust si al pasiunii pentru frumos . Copilul ambitios, care parcurge prin activitati educative etapele vietii lui, este pregatit sa munceasca si sa lupte pentru fiecare dorinta a sa .

Este obligatia noastra ca parinti sau profesori sa descoperim si sa modelam caracterul copilului nostru.

Activitățile opționale se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani, atat celor care frecventeaza diferite programe din After School cat si celor care nu sunt inscrisi la Corina Club After School.

In mod curent, CLUBUL are organizate urmatoarele ACTIVITATI OPTIONALE:LIMBI STRAINE


Învățarea unei limbi străine de la o vârstă timpurie are beneficii clare pentru copilul dumneavoastră și este investiție obligatorie în viitorul lui.

- Engleză şi Germană şedinţe de grup
Preţ abonament: 200 lei, 4 şedinţe/lună

- Engleză şi Germană şedinţe individuale
Preţ abonament: 280 lei, 4 şedinţe/lunăLUMEA CA TEATRU
(improvizatie, dezvoltare personala, dramatizari)

Initierea copiilor in procesul de creatie teatrala le ofera posibilitatea de a-si manifesta creativitatea, personalitatea, preferintele, exprimarea libera, pregatindu-i sa-si formeze obisnuinta de a lua atitudine fata de ceea ce se intampla in jurul lor.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani..
Preţ abonament: 200 lei, 4 şedinţe/lunăLECTURA SI CUNOASTERE

Lectura este fara indoiala activitatea de care copiii nostri se indeparteaza din ce in ce mai mult.Scopul nostru este de a-i apropia de carti ca de o lume incarcata de experiente cunoscute lor, de a le prezenta personaje interesante cu care sa se identifice.De asemenea, deprinderile corecte de citire pot fi formate avand ca texte suport si alte tipuri de mesaje: retete, glume, benzi desenate, reviste pentru copii, subtitrari ale unor filme sau desene animate, reclame etc.Copiii sunt incantati atunci cand lectura este imbracata in tinute diferite ora de ora.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani.
Preţ abonament: 200 lei 4 şedinţe/lună
EDUCATIE PLASTICA
(pictura, grafica, modelaj)


Culoarea si coala de hartie in mana unui copil sunt universul in care totul este posibil. Cele mai deosebit emotii, cele mai indraznete ganduri, cele mai inedite fantezii le admiram cu bucurie si uimire in desenele copiilor.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre  5 si 14 ani.
Preţ abonament: 200 lei 4 şedinţe/lună  DEZVOLTARE PERSONALA SI CULTURA GENERALA


Cum sa comunicam mai bine cu ceilalti, cum sa folosim tehnologia, cum sa relationam cu persoane din culturi diferite, cum sa organizam timpul de lucru, cum sa colaboram in cadrul unei echipe, ce trebuie sa stim despre bunele maniere sunt numai cateva dintre intrebarile la care ne propunem sa raspundem impreuna cu cei mici.
Aceasta activitate este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre  5 si 14 ani.
Preţ abonament:
200 lei, 4 şedinţe/lunăCURSURI DE DANS ZUMBA PENTRU COPII


Copiii vor invata cu placere pasii de dans clasic si modern si vor beneficia de miscare fizica dozata specific varstei.
Aerobic este un program interactiv pentru copii, ce are la baza miscari de gimnastica aerobica, la care pot participa copiii cu varsta cuprinsa intre  3 ani si 14 ani si reprezinta cel mai placut mod de a face gimnastica si de a adopta un stil de viata sanatos si activ pentru copii.
Preţ abonament:
200 lei, 4 şedinţe/lunăACTIVITATI SPORTIVE

Fotbal, tenis, atletism, inot

Toate activitatilei optionale se realizeaza cu personal de specialitate cu experienta in lucrul cu copiii si cu capacitate de adaptare a activitatilor la nivele diferite de varsta.